Om oss

Målning, bygg & renovering

Gustavsbergs Måleri är ett allsidigt och välrenommerat företag inom måleri och renovering. Vi erbjuder kvalitetstjänster till ett bra pris som alltid utförs av kunniga hantverkare med stort engagemang. När du anlitar oss så kan du alltid få totalentreprenad oavsett storleken på jobbet. Vi tar fullt ansvar för hela projektet och ser till att allt material och alla hantverkare som behövs finns på plats vid rätt tidpunkt. Det blir även enklare för dig då du får en enda kontakt hos oss och vi håller dig självklart uppdaterad längs vägen under arbetets gång.

Att anlita oss är tryggt. Samtliga hantverkare är certifierade av sina respektive branschorganisationer och vi har en rejält tilltagen ansvarsförsäkring om något oväntat mot förmodan skulle ske längs vägen. Vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.

Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen, det vet vi av egen erfarenhet. Vår målsättning är alltid att du ska vara riktigt nöjd med de tjänster som du beställer av oss - oavsett om det handlar om enkel målning av ett rum eller helrenovering av en företagslokal.

målare nacka

Övriga tjänster

Utöver ett heltäckande utbud av måleritjänster så kan vi även, med hjälp av våra samarbetspartners erbjuda totalentreprenad inom bygg och renovering. Golvslipning, golvläggning, el, snickeriarbeten och mycket mer. Kontakta oss för att få veta mer!

 

Våra certifieringar & samarbetspartners

Byggkeramikrådet logo PER logo Måleribranschens våtrumskontroll logo ID06 logo fogfritt golv logo Caparol logo

Vi använder cookies (kakor) på denna sida för att på ett smidigt sätt kunna skräddarsy användarupplevelsen så att den passar besökarens behov. Det handlar främst om att samla information om hur våra besökare upplever sidan och om vilken typ av information som är viktig för dem. Om du inte vill att cookies ska sparas så kan du ställa in detta i din webbläsare. Infomation om hur vi hanterar personuppgifter hittar du här.

Målning, bygg och renovering - alltid med totalentreprenad